Kom je ons helpen?

Workshops

We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om workshops te geven aan een groep enthousiaste kinderen. 

Heb je een leuke hobby waar je graag meer over wilt vertellen? Iets wat je de kinderen kunt leren? Bijvoorbeeld: breien, wildplukken, koken, schilderen of juist iets heel anders? 

We zijn nieuwsgierig en gaan graag met je in gesprek over wat we voor elkaar kunnen betekenen! Alles in overleg en wat bij je past. 

Muziekles

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die bij ons muziekles zou willen geven. 
Speel je gitaar, blokfluit of piano? Om misschien een ander mooi muziekinstrument? Vind je het leuk om dit aan de kinderen te leren en hun te enthousiasmeren? Dan maken we graag kennis met jou!

Ondersteuning

We zijn op zoek naar lieve vrijwilligers die met liefde en vertrouwen de natuurlijke ontwikkeling van een kind kunnen begeleiden. In een fijne omgeving waar je iedere week 1 of 2 dagen, of een ochtend of middag aansluit. 

Ubuntu is een leergemeenschap voor kinderen van in de basisschoolleeftijd en iedereen die betrokken is. Onze schooldagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en zijn dan open van 9.30uur tot 15.00uur. 

Wij zoeken ondersteuning bij de alle dagelijkse activiteiten.
Een aantal een voorbeelden hiervan zijn: 
– Spelletjes doen met de leerlingen
– Ondersteunen tijdens eetmomenten
– Creatieve activiteiten
– Voorlezen
– Toezicht buiten
– Ondersteuning bij workshops
– Samen koken, tuinieren, dansen en muziek maken
– En nog veeel meer

Alles in overleg en uiteraard wat bij je past!

Kan jij luisteren met je ogen, oren en je hart? Dan maken we graag kennis met jou! Binnen Ubuntu is iedereen evenwaardig. Een plek waar je mag zijn wie je bent en gezien wordt.